Lady Esther behandelingen


QUICK BEHANDELING

Reiniging, dieptereiniging, verwijderen van gerstekorrels, mee-eters en een masker.

Duur: 60 minuten, prijs: € 55,00


JEUGDBEHANDELING

Reiniging, dieptereiniging, verwijderen van gerstekorrels, mee-eters en een masker.

Duur: 45 minuten, prijs: € 37,50


UITGEBREIDE BEHANDELING

Reiniging decolleté, hals en gezicht, peeling, wenkbrauwen epileren, verwijderen van gerstekorrels en mee-eters, massage van 20 minuten en afsluitend masker, eventueel lichte make-up.

Duur: 90 minuten, prijs: € 75,00


GEVOELIGE HUID BEHANDELING (SENSITIVE LINE)

Ideale behandeling voor een huid die droog, gevoelig, vetarm en kwetsbaar is. Verstandige op male bescherming en een zachte verzorging gee uw huid meer weerstand. Ook ideaal als kennismaking!


ZUURSTOF BEHANDELING (OXYGENIUM LINE)

Geschikt voor iedere huid. Door een beter zuurstof transport krijgt uw huid weer een frisse, heldere en stralende teint.


ACNÉ/ ONREINE HUID BEHANDELING (SILKY WAY LINE)

Behandeling voor de onzuivere, gecombineerde en vette huid.

Doordat de talgfunctie wordt hersteld gaat uw huid weer stralen.


ANTI-AGING BEHANDELING (ACTIVE FORMULA LINE)

In deze behandeling worden meerdere en op elkaar afgestemde actieve werkstoffen gebruikt om uw huid goed te verzorgen en optimaal te herstellen. Vermindert fijnere en diepere lijntjes.


MULTIVITAMINE BEHANDELING

Geef uw huid een vitamine cocktail! Vitamine A ,C en E werken samen tegen vrije radicalen. Een ware boost die alle huidfuncties optimaliseert.


LIFTING BEHANDELING

Unieke anti-aging belevenis met in de hoofdrol de natuurlijke werkstof kaviaar. Verbetert de elasticiteit en spankracht van uw huid.


HYALURON BEHANDELING

Geschikt om veel vocht te binden in uw huid. Hyaluron is een lichaamseigen werkstof die uiterst effectief is. Optimaal resultaat wordt behaald in combinatie met het unieke collageen vliesmasker.


Q 10 BEHANDELING

Huidcellen zijn afhankelijk van Q10, een lichaamseigen werkstof. Bij het toenemen van de jaren heeft iedereen meer Q10 nodig om de cellen in balans te houden.


VITAMINE A BEHANDELING

De schoonheidsvitamine A is heel bijzonder voor uw huid. Vitamine A geeft een normale verhoorning en voorkomt een ruwe en droge huid en houdt tevens het vocht vast. Fijnere en diepere lijntjes worden verminderd en talg wordt weer in balans gebracht.


ALOË VERA BEHANDELING

De vochtbindende en voedende werking van Aloë Vera en de versterkende werking van collageen beschermen en vitaliseren uw huid.


ALGEN BEHANDELING

Een 100 % natuurlijk ingrediënt bevordert de doorbloeding en ondersteunt de celstofwisseling. Koolhydraten, proteïnen en sporenelementen zijn een weldaad voor uw huid. Door de diverse extracten is deze behandeling voor ieder huidtype perfect aan te passen.


HOTSTONE MASSAGE (gezicht)

Wellness behandeling. Deze massage met heerlijke warme basalt stenen en met natuurlijke oliën geven de huid ontspanning en rust.

Al deze behandelingen duren 90 minuten.

De prijs is € 75,00


VLIESMASKER

Heerlijk aangenaam en bijzonder masker met pure werkstoffen. Er zijn 3 versies beschikbaar: Collageen, Kaviaar en Aloë Vera.

Meerprijs € 12,50 per behandeling